Csomagolóanyag választékok:

Tekercses hullámpapír:

 • Csomagolóanyagunk festési és felújítási munkálatok során kiváló felületvédelmet biztosít
 • Védi a padlót a sérülésektől, karcolásoktól, tisztán tartja a munkaterületet, így a szakemberek kedvenc felületvédelmi terméke közé tartozik
 • Termékek közé téve megakadályozhatjuk hogy az áruk megsérüljenek
 • Éles késsel, ollóval könnyen munkálható, hajlítható
 • újrahasznosítható
 • Kiváló sík felülete amely jó tapadást biztosít a ragasztók számára
 • Kartondobozok alapanyaga
 • Többféle méret, akár egyedi kivitelezésben is
 • Tökéletesen alkalmas kreatív csomagolások kivitelezésére, díszek, játékok, kreatív ötletek megvalósítására
 • Kinek ajánljuk? Építőipari szakemberek, festők, kreatív hobbisok, gyárakban árucsomagoláshoz
Jelölés és címkézéstechnika

A jelölőszalag nem csak a padlójelölésekre alkalmas. Ma már szinte bármilyen üzletben felfigyelhetünk használatára, raktárakban kiváló a veszélyzóna kijelölésére és egyéb figyelmeztető jelek megvalósítására a biztonság érdekében.

Jelölőszalag különböző kivitelekben:

Különböző szín és méret közül választhat minden ügyfelünk melyet webáruházunkban azonnal megrendelhet. Mindemellett különböző ragasztóanyag tartalmú, szakítószilárdságú ragasztó választható.

Fő funkciója a balesetek kockázatának csökkentése, a veszélyzónák megjelölése, felhívás a veszélyre. A tapadásmentes jelölőszalagjaink kiválóan alkalmasak területek lezárására.

Jelölőszalag termékeinkkel lehetséges a veszélyes területek kijelölése, az elcsúszás vagy megbotlás veszélyének minimalizálása lépcsőkön és járófelületeken, vagy akár biztosabb tartás kialakítása a rámpákon.

Költöztető dobozok

Az ipar esetében a csomagolandó termék méreteihez igazodik, ezért jelentős méretválasztéka egyedi gyártásban kerül előállításra. A kartondoboz alapanyaga a hullámlemez, amely mind behordása mind alapanyag mind rétegszáma szempontjából széles választékot biztosít az optimális kivitel megválasztására. A kartondoboz termékek közül hagyományos kialakítású tetőfenék-lapolt kartonok (FEFCO0201) mellett, igen széles gyártmányválaszték áll rendelkezésre, amelyet a FEFCO katalógus teljes terjedelmében bemutat.Ezeknél a kartonoknál minden felhasználónak egyedi termék ajánlatot biztosítunk annak érdekében, hogy a kialakítandó gyűjtő- vagy egységkarton a késztermékhez a leginkább igazodjon. A kartondobozok lakossági felhasználásra ezek mellett sorozatkartonnal állunk rendelkezésre amelynek méretszortimentje lehetőséget biztosít az optimális méret megválasztására.

Lakossági termékek
 • Ételkiszállításhoz, ételcsomagoláshoz kiválóan alkalmas műanyag tálak, fedelek, evőeszközök
 • Egyre inkább elterjedt a bistro-ban,  éttermekben használatos papír tálak az étel felszolgálására
 • Kávézókban papír, hab alapú elviteles poharak, szívószálak, műanyag poharak fedőkkel
 • Zsúrok-partik fontos kellékei
 • Igény szerinti méretek és kivitelezés
 • Szemeteszsákok, ingvállas hordtáskák, füles zacskók
 • Kinek ajánljuk? Vendéglátóipar, rendezvények ellátására
Stretch fólia

A sztreccs fólia az egyik legnépszerűbb csomagolóanyag:

Mert  stabilan rázsugorodik a csomagolni kívánt termékre ezáltal védve termékünket az esetleges külső hatásoktól. Az egyik leggazdaságosabb csomagolóanyag típus. Ügyfeleink egyaránt rendelhetnek fekete és áttetsző fóliákat.

Megrendelhető kézi és gépi formában is. Különböző méretekben, vastagságban és hosszban egyaránt.Könnyen helyettesít bármilyen rögzítésre használatos, ragasztószalagot, pántszalagot egyaránt. Igen magas nyúlási értéke és szakítószilárdsága lehetővé teszi a rakományok biztonságát.

Tulajdonságai:

Anyag összetételüknél fogva ellenállnak a magas UV sugárzásnak, a vízzel szemben védelmet nyújtanak az árunak, és jól alkalmazkodnak a hőmérséklet ingadozáshoz. Főként raklapos egységrakományok rögzítésére alkalmazzák.

Sok esetben használják lakossági termékek csomagolására is. Jó tulajdonságai miatt nagyszerűen alkalmazható érzékeny felületű termékek csomagolására. Ezeket megvédi az esetleges karcolástól, beázástól és egyéb külső hatásoktól.  A kézi kivitelben egyaránt rendelhető darabra de kartonos kivitelben is amely gazdaságosabb. A kartonos kiszerelés esetében 6db  rendelhető kartononként.

A nyeles fólia szintén az egyik leggazdaságosabb kivitel a kézi fóliákon belül, mert ezzel a termékkel nagyon egyszerű dolgozni, szinte pillanatok alatt körbetekerhetjük vele a megadott árut és ugyanazt az eredményt elérhetjük vele amelyet nagyobb társainál. A nyeles stretch fólia alkalmazható lakossági felhasználásra egyaránt.

Tesa ragasztószalagok
 • Tesa széles termékportfóliójának köszönhetően az ipari felhasználású ragszalagoktól egészen a csomagolásra alkalmas ragasztószalagig mindent megtalál
 • Széles skála mind a méret, színek, erősség, tapadás terén
 • Speciális oldószerek a ragszalag nyomtalan eltávolítására
Habfólia

A habfólia tekercs alkalmazása:

A nopafoam termékek elérhetők különböző méretű tekercsben, ívben és tasakok formájában egyaránt.  Rugalmas és erős palástcsomagolást eredményez,esztétikus megjelenést biztosít. Állandó, széles méretszortimenttel, gyors és rugalmas kiszolgálással állunk partnereink rendelkezésére.A habfólia tekercs lehet akár úsztatott padlók alá kerülő szigetelés is. Sajátos összetétele miatt egyszerűen formázható, súlya nagyon könnyű, könnyen méretre szabható. Törékeny, sérülékeny termékek csomagolóanyaga. A javasolt vastagság kiválasztása függ attól, hogy milyen terméket szeretnénk vele csomagolni.Csomagolóanyag webáruházunkban számtalan ideális csomagolóanyagot választhat csomagolni kívánt termékeinek.

A habfólia élvédők, sarokvédők kiváló alapanyaga. A törékeny, sérülékeny, könnyen karcolható termékek, mint például elektronikai eszközök, gépek megkövetelik a tökéletes védelmet.

A polietilén habok különféle sűrűsége és anyag felépítése biztosítja a termékek védelmét a szállítás közbeni esetleges külső mechanikai behatásoktól.

A különféle gyártási technológiákkal nedvességálló, karcolásmentes csomagolásokat lehet kialakítani, akár antisztatikus tulajdonsággal is.
Környezetkímélő anyagok, hiszen többször felhasználható és 100 százalékban regranulálható polietilénből készülnek.

Légpárnás fólia

A légpárnás fólia kiváló alapanyag felület védelemre, rezgés csillapításra és párnázásra. Alapanyaga polietilén, amely különböző buborék mérettel gyártódik akár antisztatizált kivitelben is. A légpárnás fólia könnyen konfekcionálható, rugalmas, elasztikus anyag, amelynek alkalmazása esztétikus csomagolást eredményez.

A légpárnás fólia nagyon rugalmas, jó a szakítószilárdsága, ennek eredményeként alkalmazható bármilyen formájú termék esetén. Ezen felül elszigeteli és védi a terméket a szennyeződésektől, víztől és nedvességtől, rázkódástól és más külső behatásoktól. Átlátszó, amely biztosítja, hogy könnyen beazonosítható legyen a becsomagolt áru. Ezek a tulajdonságai teszik a légpárnás fóliát igen elterjedt csomagolóanyaggá. Például bútorok, üveg, kerámia termékek, elektronikai berendezések, hangszerek, irodai berendezések védelmére és sok más felhasználási területre is. Csomagolóanyag webáruházunkban segítünk Önnek kiválasztani a legideálisabb buborékos fóliát, a legkiválóbb térkitöltő anyagot.

Az LDPE buborékfólia egy átlátszóbb, fényesebb anyag. Mivel kisebb a sűrűsége, így hajlékonyabb anyag, de könnyebben szakítható mint a másik típusú légpárnás fólia.

Ragasztópisztolyok

A forró ömledék ragasztó, más néven hot-melt ragasztópisztoly kiváló munkaeszköz, gyors alkalmazást tesz lehetővé mint a kartonok zárása, mint más területen egyaránt .Az alkalmazott ragasztórúd helyes megválasztása esetén akár a háztartás területén, dekorációs munkák során is alkalmazható. Ragasztópisztolyunk segítségével stabil kötés érhető el  bármilyen eszköz, tárgy megragasztásához, rögzítéséhez. Kiváló munkaeszköz a tartós eredmény létrehozása érdekében.

A ragasztópisztoly ipari felhasználásra, de számtalan más területre is kiváló munkaeszköz, mint például:

 • Kreatív hobbyk, virágkötészeti munkák eszköze
 • Stabil rögzítés biztosítása általános felhasználás mellett
 • Háztartási és ipari munkákhoz egyaránt alkalmazható könnyű berendezés
 • Könnyű felhasználás és alkalmazhatóság.
Tűzőgépek

Az ipari tűzőgépek alkalmasak fóliák, szövetek, palástcsomagolások rögzítésére. (pl: bútoripari felhasználásra, gépipari egyedi csomagolások, kartonzárások). A tűzéstechnikai eljárások alkalmazásával gyors rögzítési módozatokat alakíthatunk ki, amelyek rugalmasan igazodnak az amorf termékek rögzítéséhez. A termékportfólióban egyaránt megtalálhatóak a mechanikus, a pneumatikus illetve az elektromos kivitelű termékek.Az alkalmazott tűzőkapcsok, tűzőszegek széles méret skálája igazodik a tűzni kívánt termék vastagságához illetve a fogadó közeg szilárdságához. A helyesen megválasztott rögzítő elemek szilárd kötést eredményeznek.

Pántológépek, eszközök

A rakodólapok pántolása esetén , mind a polipropilén, mind pedig a PET pántszalagok végtelenítésére pántológép alkalmazása szükséges. A berendezések lehetnek elektromos, akkumulátoros, pneumatikus kivitelűek, illetve mechanikus eszközök. A végtelenítendő szalagok műszaki paramétereinek ismeretében választható meg a megfelelő eszköz, illetve annak műszaki kivitele egyaránt. Kínálatunkban ezek a berendezések megtalálhatóak, azokat raktárkészletről biztosítjuk partnereink számára. Egyedi berendezések ajánlatának kidolgozása érdekében kérjük, hogy keressenek fel bennünket.

Papír élvédők

A  papír élvédő legtöbb esetben az egységrakományok sarkainak és éleinek védelmét célozza meg. Például: fémtermékek (Kapcsolószekrények, irattároló szekrények) vagy pl bútoripari alapanyagok és késztermékek éleinek szállítmányozás alatti védelmére szolgálnak. A változó késztermék méretek miatt, az igényelt papír élvédő méretparaméterei is igazodnak a védendő termékek felületi hosszához.

Az élvédő vastagsága a rakománytömeghez és a termék tömegéhez igazodik, valamint ahhoz, hogy a csomagolás során nyújtható fóliás rögzítést, vagy pántolást kap a kész rakomány vagy egységcsomag.

Standard élvédőink mindenféle csomagoláshoz és elszállítandó áruhoz alkalmasak. Hatékony védelmet nyújt a szállítás során keletkezett károkkal szemben, ugyanakkor egyszerű kezelhetősége van.Nem csak raklapokra rakatolt dobozokat óv meg az oldalra borulástól, vagy a dobozok sarkait a károsodástól, hanem a kötegelők és sztreccsfóliák optimális súlyelosztását is biztosítja a rakategységeken.

Hab élvédők

A zártcellás habosított polietilén az egyik leggyakrabban használt anyag, melyből különböző csomagoló anyagokat készítenek. Ilyenek a habfóliák, illetve a különböző élvédők. A változatos méretben gyártódó hab profil elemek igazodnak a csomagolandó termék paramétereihez, kontúrjaihoz, biztosítva ezzel a megfelelő védelmet a mechanikai sérülések ellen. A hab sarokidom alkalmazása esetén kialakításánál fogva akár üveg, illetve más alapanyagú termékek kritikus sarkainak is megfelelő védelmet biztosít  rögzítése mellett. Különböző vegyszereknek jól ellenállnak, jó hő stabilizátorok és széles hőmérséklet tartományban őrzik meg mechanikai tulajdonságaikat. Igen fontos tulajdonságuk, hogy a környezetükre nincs toxikus hatásuk, a környezetkímélő csomagolóanyagok csoportjába tartoznak.

Pántolószalagok

A rakomány pántolás, vagy egységcsomag pántolás régi bevált alapanyaga a polipropilén – PP pántolószalag. A különböző színben gyártott polipropilén pántolószalag több szélességben és alapanyag vastagságban áll a felhasználók rendelkezésére. Az alkalmazott különböző szélességű és átmérőjű csévetest révén alkalmas pántszalag tároló kocsiban történő alkalmazásra is.A pántolószalag primer alapanyagból gyártott változata dörzshegesztéssel, vibrációs hegesztőgéppel is végteleníthető. Amennyiben regranulált alapanyagú polipropilén szalag kerül alkalmazásra, abban az esetben a pántövek végtelenítését a hüvelyes technológiával, kézi pántszalag feszítő és roppantó pántoló géppel lehet kivitelezni. Magas szakító szilárdságú pántolószalag , könnyű kezelhetőség. Alkalmazása pántszalag tároló kocsiban betárolva ajánlott, a szalaglefutás elkerülése érdekében. A polipropilén pántolószalag alapanyaga lehet primer – elsődleges felhasználású- alapanyag,

További termékeink a termékkategória felsorolásban megtalálhatók.