A  hullámpapír tekercs elterjedt kiegészítő csomagolóanyag.

A hullámpapír felhasználása részben a palást csomagolások esetén, köztes rétegelő anyag képzésénél, térkitöltési feladatok ellátásánál valósul meg. Széles méret szortimentje révén azonban felhasználási területe ennél sokkal szélesebb. Több termék szélességben és tekercs hosszban kerül gyártásra, illetve ív is készre gyártható a tekercsek szeletelése alkalmával. Alapesetben 10-25-100m tekercs hosszban, sztenderd tekercs szélessége 80-100-120cm szélességben gyártódik. Természetesen az eltérő tekercs szélességek szintén alap termékek, mint például a 20-30-50-60 cm szélességi méretek.

hullámpapír

Válasszon hullámpapír kínálatunkból:

Ideális választás:

A hullámpapír festési munkálatok során a padló lefedésére, felújítási munkálatok során egyéb területek megóvására is megfelelő választás lehet. Kiválóan alkalmas térkitöltéshez, bútorok, tárgyak csomagolásához, elválasztáshoz. Természetesen a legtöbb csomagolóanyaghoz hasonlóan alkalmas a termékek külső mechanikai hatástól való védelmére is. Mindamellett hogy gazdaságos megoldás, könnyen formálható, alakítható anyag. A hullámpapír tekercs élen jár a környezetbarát és újrahasznosítható csomagolóanyagok közt. A hullámpapír csökkenti a csúszásveszélyt, jó tapadási felületet biztosít. Csomagolóanyagként a kevésbé sérülékeny termékek védelmére kiválóan megfelelő.  Csomagoló és térkitöltő anyag is egyben.

 

Kiváló alapja a kartondobozoknak. Minden jó minőségű kartondoboz alapja a jó minőségű hullámpapír. Teherbírástól függően kialakított rétegek által nyújtja stabil tartását.Az ipar esetében a csomagolandó termék méreteihez igazodik, ezért jelentős méretválasztéka egyedi gyártásban kerül előállításra. A kartondoboz alapanyaga a hullámlemez, amely mind behordása mind alapanyag mind rétegszáma szempontjából széles választékot biztosít az optimális kivitel megválasztására.

A kartondobozok, papírdobozok legfőbb tulajdonságai:

  • Környezetbarát, újrahasznosítható alapanyag
  • Széleskörű  felhasználási alternatívát biztosít
  • Könnyű kezelhetőség, átalakíthatóság
  • Minőségi alapanyag választék
  • Esztétikus megjelenés
  • A költöztető dobozok kéznek kényelmes fogófüllel résszel rendelkeznek a biz-tonságos szállíthatóság érdekben.
  • Széles egyedi kartondoboz választási lehetőség az optimális méret kialakításra

Hullámkartonok!

Hullámpapír köztes lapok

Köztes lap