A papír élvédők alkalmazási területei:

Legtöbb esetben az egységrakományok sarkainak és éleinek védelmét célozza meg. Például: fémtermékek (Kapcsolószekrények, irattároló szekrények) vagy pl bútoripari alapanyagok és késztermékek éleinek szállítmányozás alatti védelmére szolgálnak. A változó késztermék méretek miatt, az igényelt papír élvédő méretparaméterei is igazodnak a védendő termékek felületi hosszához.

élvédő

Papír élvédők

Papír élvédők tulajdonságai:

Az élvédő vastagsága a rakománytömeghez és a termék tömegéhez igazodik, valamint ahhoz, hogy a csomagolás során nyújtható fóliás rögzítést, vagy pántolást kap a kész rakomány vagy egységcsomag.

Standard élvédőink mindenféle csomagoláshoz és elszállítandó áruhoz alkalmasak. Hatékony védelmet nyújt a szállítás során keletkezett károkkal szemben, ugyanakkor egyszerű kezelhetősége van.Nem csak raklapokra rakatolt dobozokat óv meg az oldalra borulástól, vagy a dobozok sarkait a károsodástól, hanem a kötegelők és sztreccsfóliák optimális súlyelosztását is biztosítja a rakategységeken.

Az élvédőt is kitűnően fel lehet használni reklámozási célokra. Kívánságára meg tudjuk nyomtatni egyszín nyomottra logóval vagy felirattal az élvédőket. Igény szerint külön több szín nyomtatás is lehetséges.

Válogatott nyersanyagból különösen stabil papír élvédőket tudunk előállítani. A hárompontos nyomóerő mérés eredményeként a nagyobb szilárdságú élvédőink dupla olyan szilárdságúak, mint a satandard minőség.

XQ típus: biztosítják az optimális elosztást a lekerekített éleken a spaniferek húzóerőjével szemben és ezáltal kisebb nyomást gyakorolnak a rakatokra. Igényeinek megfelelő paraméterű termék gyártása esetén kérjen ajánlatot itt!

Papír élvédők rendelhető méret tartományai az egyedi igényekhez
L profil metszeti mérete: 35 x 35 mm, 40 x 40 mm, 45 x 45 mm, 50 x 50 mm, 55 x 55 mm,
60 x 60 mm, 70 x 70 mm, 75 x 75 mm, 80 x 80 mm, 100 x 100 mm
Termékhossz: 50mm-től – max. 6.500 mm
Falvastagság: 2 – 7 mm
A termékajánlatainkat a partner által meghatározott egyedi méretek alapján kalkuláljuk.