• Egyedi nyomtatott ragasztószalag:

A hagyományos “törékeny” feliratú ragasztószalagokon túl, szintén lehetőség van akár információt, QR kódot, cégnevet tartalmazó, vásárlást ösztönző/megköszönő ragasztószalagok gyártása. Ezek a szalagok tetszőleges méretben gyárthatók, egyedi választott színekkel.

A  kartondoboz mellé érdemes megfelelő tapadású kartonzáró ragasztószalagot választanunk és az ehhez szükséges szalagfelhordó eszközt.Kartonzáró kézi adagoló robusztus ipari eszköz, amely maximum 50 mm szélességű tesa  szalagok adagolására alkalmas. Fedett pengés rendszere speciális sérülésvédelmet kínál (pengevédelem). Ha a vezetőlemezt a szalagra nyomják miközben a fűrészfogas vágópenge “előjön”, a szalag levágásra kerül. A folyamatosan szabályozható feszességnek köszönhetően mindig megfelelő adagolást biztosít, még könnyen letekeredő tesa szalagok esetében is.

A tesa olyan megoldásokkal rendelkezik, melyek segítséget nyújtanak a csomagolási és szállítási feladatok optimalizálásában – sőt mi több, leegyszerűsítik a nehéz és nagy rakományok kezelését. A karton felületéhez alkalmas kiválóan tapadó ragasztószalagot érdemes választanunk, amely biztosítja a doboz tartását.

Egyedi igényekkel kapcsolatosan keressen minket bizalommal!

Nyomtatott ragasztószalag