A tesa  maszkolószalag számos igény kielégítésére nyújt professzionális megoldást!

A tesa maszkolószalag a hatékony festés egyik legfontosabb feltétele, a szegélyek leragasztása, valamint a padló és a bútorok megfelelő védelmére. Egy jó maszkolószalag / festőszalaggal  éles szegélyeket készíthet, a megfelelő takaró megoldással pedig megóvhatja a védendő felületeket az idegesítő festékcseppektől. Fehérre festett falakra vágyik, vagy színekkel és formákkal szeretné kifejezni kreativitását? Nálunk megtalálja az igényeinek megfelelő festőszalagot.

Maszkolószalag, festőszalag alkalmazási területei:

Ide tartozik a festés, a por stb. elleni felületvédelem, a vakolószalagok belső és külső használatra, ugyanúgy, mint a különlegesen kifejlesztett szalagok elektromos szigetelésre. Keresse itt a megoldást!A maszkolószalagok nélkülözhetetlen szerepet töltenek be a festésben, a tökéletes, éles szegélyek elkészítésében. Egyszerűen használhatók és még az érzékeny bel- és kültéri felületekről is maradványoktól mentesen eltávolíthatók.

Optimális eredmények eléréséhez a megfelelő anyagokra van szükség. Festőszalagunkkal megalapozhatja a jó minőségű festést. Széles termékkínálatunkkal számos különböző igény kielégíthető. Bármennyire is különbözőek, mindegyik maszkolási megoldásunk rendelkezik néhány közös tulajdonsággal: a konkrét feladathoz igazított ragasztóerő, egyszerű használat, nyom nélküli, könnyű eltávolítás.

Széles kínálatunkban megtalálhatók a beltéri festőszalagok, a különösen kényes felületekre alkalmas maszkolószalagok, a festésre és a sarkokban használható maszkolószalagok is. Még a kültéri felületek festésében is számíthat ránk. A nagy felületek hatékony védelméhez válassza Easy Cover® Premium nejlon vagy papír takarófóliáinkat, vagy a festőszalagot is tartalmazó, praktikus 2 az 1-ben termékünket. Speciális megoldásokat kínálunk továbbá repedések és lyukak szakszerű tömítésére.

tesa® Perfect kültéri festőszalag egy környezetbarát maszkolószalag, kifejezetten kültéri festésekhez. Oldószermentes ragasztóbevonattal rendelkezik. Ez az extra vékony kék színű újrahasznosított papírból készült kiváló teljesítményű szalag gondoskodik a precíz festékkontúrokról. Megbízható tapadást biztosít és lehetővé teszi a nyomtalan eltávolítást. Ez a szalag időjárásálló és ellenáll az UV-sugárzásnak is, így tökéletesen alkalmas bármilyen kültéri felújítási munkához.

 

Tesa maszkoló és festőszalagok

A maszkoló szalagok műszaki paramétereinek összefoglalása táblázatos formában: