Simítózáras tasak

A simítózáras tasak polietilén alapanyagú 50-60-70 my anyagvastagságban gyártódnak. Széles méretszortimentje igen sokrétű alkalmazásnak ad lehetőséget. Mind a hiradástechnikai termékgyártás, elektronikai ipar, gépipari esetében ismert kiegészítő csomagolóanyag. Kisebb alkatrészek, kötőelem csomagok, vagy akár egyedi késztermékek csomagolása alkalmával felhasznált termékcsoport. A simítózáras tasak egyedi méretben is gyártható, illetve mennyiségi megkötéssel az egyedi nyomtatás készítése is kivitelezhető. Így lehetőség nyílik a gyártómű egyedi logójának csomagon történő megjelenítésére vagy akár gyártósori jelölések előzetes felnyomtatására is, ilyen igény esetén kérjen tőlünk ajánlatot.

A simítózáras tasak alapszortimenttel is rendelkezik, amelyet webshopunkban megtalálnak.

simítózáras tasak

Simítózáras tasak kínálatunk:

Vákuumcsomagolás

A vákuumcsomagolás alapanyaga, a PA-PE társított műanyag alapanyag. A polietilén önmagában nem gáz tömör termék ezért szükséges a poliamiddal szükséges társítása. Az így elkészült fóliaanyag belső oldala az etilén külső oldala pedig amid réteg. Az alapanyagból széles méretválasztékban a csomagolandó élelmiszerek tasakigényének megfelelően gyártódnak, a széles méretszortimentben rendelkezésre álló vákuumozható tasakok. A felhasznált géptípustól függően, rendelkezésre állnak még a különböző vákuumcsatornával gyártott tekercses vagy konfekcionált bordás tasakok is.

A vákuumtasak ajánlatunk elkészítéséhez kérjük küldje el ajánlatkérését a szükséges paraméterekkel az “Ajánlatot kérek!” gombra kattintva.