Kartondobozok az iparban és lakossági felhasználásban:

A kartondobozok, térdobozok különböző rétegszámú és behordású hullámlemezből gyártott csomagolódobozok. Mint az ipar, mint pedig a lakossági felhasználás területén igen elterjedt gyűjtőcsomagoló eszköz.

kartondoboz

Válasszon MultiSize sorozatkarton kínálatunkból:

Kartondobozok felhasználási területei:

A kartondobozok az ipar esetében a csomagolandó termék méreteihez igazodik, ezért jelentős méretválasztéka egyedi gyártásban kerül előállításra. Alapanyaga a hullámlemez, amely mind behordása mind alapanyag mind rétegszáma szempontjából széles választékot biztosít az optimális kivitel megválasztására.

A kartondoboz termékek közül hagyományos kialakítású tetőfenék-lapolt kartonok (FEFCO0201) mellett, igen széles gyártmányválaszték áll rendelkezésre, amelyet a FEFCO katalógus teljes terjedelmében bemutat.Ezeknél a kartonoknál minden felhasználónak egyedi termék ajánlatot biztosítunk annak érdekében, hogy a kialakítandó gyűjtő- vagy egységkarton a késztermékhez a leginkább igazodjon. A kartondobozok lakossági felhasználásra ezek mellett sorozatkartonnal állunk rendelkezésre amelynek méretszortimentje lehetőséget biztosít az optimális méret megválasztására.

Legfőbb tulajdonságai:

  • Környezetbarát, újrahasznosítható alapanyag
  • Széleskörű  felhasználási alternatívát biztosít
  • Könnyű kezelhetőség, átalakíthatóság
  • Minőségi alapanyag választék
  • Esztétikus megjelenés
  • A költöztető dobozok kéznek kényelmes fogófüllel résszel rendelkeznek a biz-tonságos szállíthatóság érdekben.
  • Széles egyedi kartondoboz választási lehetőség az optimális méret kialakításra

Egyedi kartondoboz igény esetén a kapcsolat menüpont alatt veheti fel velünk a kapcsolatot.

A  kartondoboz mellé érdemes megfelelő tapadású kartonzáró ragasztószalagot választanunk és az ehhez szükséges szalagfelhordó eszközt.Kartonzáró kézi adagoló robusztus ipari eszköz, amely maximum 50 mm szélességű tesa  szalagok adagolására alkalmas. Fedett pengés rendszere speciális sérülésvédelmet kínál (pengevédelem). Ha a vezetőlemezt a szalagra nyomják miközben a fűrészfogas vágópenge “előjön”, a szalag levágásra kerül. A folyamatosan szabályozható feszességnek köszönhetően mindig megfelelő adagolást biztosít, még könnyen letekeredő tesa szalagok esetében is.

A tesa olyan megoldásokkal rendelkezik, melyek segítséget nyújtanak a csomagolási és szállítási feladatok optimalizálásában – sőt mi több, leegyszerűsítik a nehéz és nagy rakományok kezelését. A karton felületéhez alkalmas kiválóan tapadó ragasztószalagot érdemes választanunk, amely biztosítja a doboz tartását.

Egyedi igényekkel kapcsolatosan keressen minket bizalommal!