A jelölőszalag nem csak a padlójelölésekre alkalmas. Ma már szinte bármilyen üzletben felfigyelhetünk használatára, raktárakban kiváló a veszélyzóna kijelölésére és egyéb figyelmeztető jelek megvalósítására a biztonság érdekében.

Jelölőszalag különböző kivitelekben:

Különböző szín és méret közül választhat minden ügyfelünk melyet webáruházunkban azonnal megrendelhet. Mindemellett különböző ragasztóanyag tartalmú, szakítószilárdságú ragasztó választható.

Fő funkciója a balesetek kockázatának csökkentése, a veszélyzónák megjelölése, felhívás a veszélyre. A tapadásmentes jelölőszalagjaink kiválóan alkalmasak területek lezárására.

Jelölőszalag termékeinkkel lehetséges a veszélyes területek kijelölése, az elcsúszás vagy megbotlás veszélyének minimalizálása lépcsőkön és járófelületeken, vagy akár biztosabb tartás kialakítása a rámpákon.

Csúszásgátló szalagok biztos tapadást tesznek lehetővé bármely olyan területen, ahol biztonságos, stabil és megbízható tartásra van szükség. Csúszásgátló szalagok ellenállnak a környezeti hatásoknak, így bármilyen időjárásnál biztos tapadást tesznek lehetővé szállítójárművek rámpáján, szükség esetén kerekesszéket használó személyeknek vagy mentőautókon is.

Ellenállás jellemzi vízzel, UV fénnyel, hőmérséklettel és tisztítószerekkel szemben.

Kínálatunkban számos jelölőszalag megtalálható, amelyek három közös tulajdonsággal rendelkeznek: 1. Robusztus és tartós anyagokból állnak 2. Feltűnő színüknek köszönhetően jól észrevehetők 3. Egyszerűen felhelyezhetők. A tapadó jelölőszalagok az érzékeny tartalmú (pl. törékeny) csomagok vagy tárolási pozíciók megjelölésére használhatók, míg a nem tapadó jelölőszalagokkal körbekeríthetők olyan területek, ahová nem szeretné, hogy mások belépjenek. A jelölőszalag például az újonnan telepített pázsit, frissen lerakott burkolókő vagy egy frissen kiásott kerti árok megjelölésére is alkalmas. Ezt különösen a szülők értékelik nagyra, hiszen a gyermekek valósággal vonzzák a veszélyt…

Akár éppen javítja a kocsifelhajtót, akár egyszerűen figyelmeztetni szeretné a járókelőket bármilyen egyéb átmeneti botlásveszélyre, a tesa nem ragasztós jelölőszalagja a tökéletes választás. A piros-fehér nem ragasztós jelölő és figyelmeztető szalag használható bármilyen veszélyes hely jelzésére vagy az átmenetileg veszélyes területekre való belépés megakadályozására. Egy 80 mm széles polipropilén filmből készült, mindkét oldalán dörzsálló festékkel nyomtatva. Legalább 3 hónapig UV-álló.

Kiváló választást biztosít ipari és lakossági munkálatok számára egyaránt, raktárakban, üzletekben, boltokban, ipari területeken, rakodás alatt.

Jelölőszalag

Jelölőszalag a Tesa-tól
A jelölőszalag műszaki paraméterei összefoglaló táblázatban: