Tesa öntapadó ragasztószalag

A tesa öntapadó ragasztószalag ismérvei:

A világ élenjáró gyártója a Tesa, valamennyi iparághoz kiváló minőségű alapanyagokat gyárt. Ezen alapanyagok két főosztályra csoportosíthatóak: csomagolástechnikai porfólióra és az ipari szegmens termékeire. A több mint háromezer terméket magában foglaló termékporfólió biztosítja, hogy minden szakmai területen a legoptimálisabb termék kerüljön felhasználásra elősegítve ezzel a kiváló termékminőség elérését.

A csomagolástechnikai termékek csoportjában megtalálhatóak a kézi és gépi alkalmazású, hot-melt és szolvens kartonzáró-dobozzáró csomagolószalagok, a különböző pántolószalagok, biztonsági szalagok és valamennyi kiegészítő termék.

Az ipari termékcsoportban a híradástechnikai gyártástól a gépjármű iparig minden termék rendelkezésre áll.

 

A tesa öntapadó ragasztószalag prémium minőségének köszönhetően megfelelő tapadást és rögzítőerőt biztosítanak bármilyen felületről legyen szó.

Széles körű alkalmazhatósága egyaránt lehetővé teszi a mindennapi felhasználást mind a csomagolástechnikában mind az ipari szektorban a kartonázárástól kiindulva,a  padlójelölésre, veszélyzónák kijelölésére, címkézésre, szakemberek számára egyaránt kiváló választás. A tesa termékcsaládhoz tartoznak továbbá a kiegészítő eszközök is: mint pl: a ragasztószalag adagolók, kötegelők, amelyeket webshopunkban is megtalálnak.

 

Megtekintem a pántolástechnikai termékek kínálatát!

ragasztószalag