A stretch fólia LDPE alapanyagú, több rétegű fóliatermék

Megnyújtása után igyekszik visszanyerni eredeti, feszítése előtti állapotát. Ezen rugalmas tulajdonságából adódóan kiválóan alkalmas egységrakományok rögzítésére és termékek palást csomagolására, kötegelő és gyűjtő csomagolások képzésére.

sztreccs-folia

Válasszon AKCIÓS termék kínálatunkból:

 

Kézi sztreccs fólia kínálatunk

A sztreccs fólia az egyik legnépszerűbb csomagolóanyag:

Mert  stabilan rázsugorodik a csomagolni kívánt termékre ezáltal védve termékünket az esetleges külső hatásoktól. Az egyik leggazdaságosabb csomagolóanyag típus. Ügyfeleink egyaránt rendelhetnek fekete és áttetsző fóliákat.

Megrendelhető kézi és gépi formában is. Különböző méretekben, vastagságban és hosszban egyaránt.Könnyen helyettesít bármilyen rögzítésre használatos, ragasztószalagot, pántszalagot egyaránt. Igen magas nyúlási értéke és szakítószilárdsága lehetővé teszi a rakományok biztonságát.

Tulajdonságai:

Anyag összetételüknél fogva ellenállnak a magas UV sugárzásnak, a vízzel szemben védelmet nyújtanak az árunak, és jól alkalmazkodnak a hőmérséklet ingadozáshoz. Főként raklapos egységrakományok rögzítésére alkalmazzák.

Sok esetben használják lakossági termékek csomagolására is. Jó tulajdonságai miatt nagyszerűen alkalmazható érzékeny felületű termékek csomagolására. Ezeket megvédi az esetleges karcolástól, beázástól és egyéb külső hatásoktól.  A kézi kivitelben egyaránt rendelhető darabra de kartonos kivitelben is amely gazdaságosabb. A kartonos kiszerelés esetében 6db  rendelhető kartononként.

A nyeles fólia szintén az egyik leggazdaságosabb kivitel a kézi fóliákon belül, mert ezzel a termékkel nagyon egyszerű dolgozni, szinte pillanatok alatt körbetekerhetjük vele a megadott árut és ugyanazt az eredményt elérhetjük vele amelyet nagyobb társainál. A nyeles stretch fólia alkalmazható lakossági felhasználásra egyaránt.

Hogyan alkalmazzuk?

A fóliákhoz kiváló csomagoló eszközök is rendelhetők, amelyek nagy mértékben elősegítik, megkönnyítik a használatot, lerövidítik a munka elvégzését, használatuk pedig nagyon egyszerű.

Szállítás, anyagmozgatás közben biztonságosan egyben tartja a raklapon lévő árut.

Költözésekhez is nélkülözhetetlen, véd a por és egyéb szennyeződésektől

Gépi stretch fólia

Amennyiben gépi nyújtható fóliára lenne igénye, kérjük küldjön ajánlatkérést számunkra az “Ajánlatot kérek” gombra kattintva.

gépi stretch fólia