BF5 kapocs foszfátos fekete

15120 Ft + ÁFA

A pántkapcsok gyártási méretei igazodnak az alkalmazott pántszalagok szélességéhet, anyag vastagságuk pedig a szakítószilárdság emelkedésével növekszik. Felületi kiképzésük szerint a poliészter pántkapcsok lehetnek horgany-kromát felületkezeléssel ellátottak – fényes kapcsok – és lehetnek úgynevezett foszfátozott kapcsok – sötétszürke – színűek. Utóbbi alkalmazása a szalag esetleges megcsúszását hivatott megakadályozni a dorozmás, szemcsés felülete révén. Az alkalmazott pántkapocs visszagyűjthető, újrahasznosítható

Kategória:

Leírás

Az acél pántoló szalagot részben kiváltó poliészter pántszalagok nagy szakító szilárdságú, könnyen kezelhető , esetenként visszaforgatható pántoló szalagok gyors és nagy szilárdságú pántolást tesznek lehetővé. Ezek a kompozit, vagy szőtt szalagok feszítéssel és speciális poliészter pántkapocs felhasználásával kerülnek alkalmazásra. A pántövek képzésekor ezek a speciális acél huzalból gyártott, úgynevezett pántkapcsok látják el a kötőelem szerepét, amelyek a szalag megfeszítésével egyidejűleg záródnak, így a szalag szakítószilárdsági paraméterei érvényesülnek a pántolás során.
A pántkapcsok gyártási méretei igazodnak az alkalmazott pántszalagok szélességéhet, anyag vastagságuk pedig a szakítószilárdság emelkedésével növekszik. Felületi kiképzésük szerint a poliészter pántkapcsok lehetnek horgany-kromát felületkezeléssel ellátottak – fényes kapcsok – és lehetnek úgynevezett foszfátozott kapcsok – sötétszürke – színűek. Utóbbi alkalmazása a szalag esetleges megcsúszását hivatott megakadályozni a dorozmás, szemcsés felülete révén. Az alkalmazott pántkapocs visszagyűjthető, újrahasznosítható.

További információk

szalag szélességre

16

kiszerelés db/karton

1000

Rendelési egység

karton

Kg/karton

11