Kartondoboz 592x392x400mm MS11

532 Ft + ÁFA

A hullámkarton dobozok, térdobozok különböző rétegszámú és behordású hullám-lemezből gyártott csomagoló dobozok mint az ipar, mint pedig a lakossági felhasználás területén igen elterjedt gyűjtőcsomagoló eszköz. Az ipar esetében a csomagolandó termék méreteihez igazodik, ezért jelentős méretválasztéka egyedi gyártásban kerül előállításra. A kartondoboz alapanyaga a hullámlemez, amely mind behordása mind alapanyag mind rétegszáma szempontjából széles választékot biztosít az optimális kivitel megválasztására. A hagyományos kialakítású tetőfenék-lapolt kartonok (FEFCO0201) mellett, igen széles gyártmányválaszték áll rendelkezésre, amelyet a FEFCO katalógus teljes terjedelmében bemutat. Ezeknél a kartonoknál minden felhasználónak egyedi termék ajánlatot biztosítunk annak érdekében, hogy a kialakítandó gyűjtő- vagy egységkarton a késztermékhez a leginkább igazodjon. A kartondobozok lakossági felhasználásra ezek mellett sorozatkartonnal állunk rendelkezésre amelynek méret szortimentje lehetőséget biztosít az optimális méret megválasztására.

Leírás

Költöztető dobozok:

Kínálati szortimentünkhöz hozzátartoznak, a legtöbb esetben költözésre vagy gyűjtőcsomagolásra alkalmazott sorozatkartonok. A 3 vagy 5 rétegben gyártott termékportfóliót webáruházunkban megtalálják. Költöztető kartondobozaink megfelelő csomagolást biztosítanak bármilyen tárgynak vagy  terméknek.

  • Nagy teherbírás
  • Kialakított fogófelület
  • Minőségi alapanyag
  • Könnyen zárható
  • Újrahasznosítható
  • Több mint 20 méretben

Ezen túlmutatóan minden kartonméretre és kartonkialakításra biztosítjuk partnerünk számára a megfelelő ajánlatot. Kérjük Önöket hogy egyedi ajánlatkérésükkel, a belső méretek (HxSZxM) megadásával kérjék ajánlatunkat.

További információk

Tömeg 0,658 kg
Hosszúság

592mm

Szélesség

392mm

Magasság

400mm

Rétegszám

3