GW 50/850 keresztszőtt pántszalag

14105 Ft + ÁFA

A poliészter pántszalagok felhasználási területe széleskörű. A korábban acél pántoló szalagot alkalmazó iparágak jelentős része áttért erre a könnyen kezelhető, de szilárdsági paramétereit tekintve nagy teljesítményű poliészter pántszalagok alkalmazására. ilyen iparágak például a fémipar , acél szerkezet gyártás, faipar. Egyszerű kezelhetősége és jó minősége miatt azonban egyre inkább elterjed valamennyi pántolást igénylő termék csomagolásánál.

Leírás

A poliészter pántszalag széles körű felhasználását  igen nagy szakító szilárdsága, könnyű kezelhetősége alapozta meg.  Az acél pántoló szalagot részben kiváltó poliészter pántszalag méret kialakítása, szélessége, tekercs kialakítása a felhasználói igényekhez igazodik.

Szakító szilárdsága jelentősen meghaladja a polipropilén  szalagok szakító szilárdságát, egyes méretei az acél  szalagok azonos paramétereit is felülmúlják. A termékcsoport kiegészült a kompozit és a kereszt szőtt poliészter pántszalagokkal, amelyek további minőségi többletet biztosítanak a felhasználók számára.

A poliészter pántoló szalag könnyen kezelhető, lágy anyag, a tekercs könnyen tárolóba fűzhető, kisebb energia ráfordítással lehet a rakomány illetve a csomag pántolását végrehajtani. Végtelenítése az úgynevezett poliészter pántkapocs alkalmazásával történik, amely kialakításával igazodik a felhasznált szalag szélességéhez.  A pántolási művelet az úgynevezett poliészter pántszalag feszítővel történik.

További információk

Tömeg 7,5 kg
Csat hozzá

B5-BF5

Cséve átmérő

76

Szalag szélesség

16

Tekercs hossz

850

Szakítóerő kp

500

tekercs/karton

3

Súly

22kg