Hullámpapír köztes lap

175 Ft + ÁFA

A hullámpapír köztes lapok egységrakományok képzésekor a rétegek között alkalmazott köztes lapok, amelyek a rakományok alaktartását, szilárdságát , a belső rétegek elválasztását szolgálják. Ezen túlmenően alkalmazzák akár kartonos termékek esetében is,  de például fémipari termékek halmazolása alkalmával is felhasználható a rétegek elválasztására. Alapanyag tekintetében az alkalmazott köztes lapok lehetnek  kettő, három, vagy akár öt rétegű hullámlemezből.

Kategória:

Leírás

A hullámpapír köztes lapok egységrakományok képzésekor a rétegek között alkalmazott köztes lapok, amelyek a rakományok alaktartását, szilárdságát , a belső rétegek elválasztását szolgálják. Ezen túlmenően alkalmazzák akár kartonos termékek esetében is, de például fémipari termékek halmazolása alkalmával is felhasználható a rétegek elválasztására. Alapanyag tekintetében az alkalmazott köztes lapok lehetnek kettő, három, vagy akár öt rétegű hullámlemezből.
Vetületi méretük a kialakítandó rakomány vagy egységcsomag vetületi méretéhez igazodnak. A sztreccs fóliázás alkalmával a sarkai vissza metszhetőek, hogy a fólia szakadás elkerülhető legyen, ezzel biztosítható a zavartalan fóliázási ciklus végrehajtása. A hullámkarton köztes lapok alap méretei a rakodólapok méreteihez és a kialakítandó egységcsomagok méreteihez igazodnak. Kínálatuk alap szortimentből és egyedi gyártási méretekből tevődik össze.

További információk

Tömeg 0,3 kg
Méret

Rétegszám

3

Kiszerelés

50db/csomag