A légpárnás fólia, buborékos fólia, tekercs közismertebb nevén buborékfólia, bubifólia, pattogós fólia, az egyik legelterjedtebb csomagolóanyag fajta. Jó műszaki paraméterei és változatos termék kialakítása, széles méretválasztéka sokrétű felhasználásra ad lehetőséget.

A légpárnás fólia kiváló alapanyag felület védelemre, rezgés csillapításra és párnázásra. Alapanyaga polietilén, amely különböző buborék mérettel gyártódik akár antisztatizált kivitelben is. A légpárnás fólia könnyen konfekcionálható, rugalmas, elasztikus anyag, amelynek alkalmazása esztétikus csomagolást eredményez.

Könnyen szabható, alakítható, hegeszthető termék, zsákok, tasakok, egyéb konfekcionált alakzatok egyszerűen kialakíthatók. a termék választékban megtalálhatók mind a két rétegű, mind pedig a 3 rétegű kivitelek, így a szilárdsági igényekhez a megválasztott alapanyag is könnyen illeszthető.

A gyártás során behordott síkfólia különböző vastagságban kerül feldolgozásra. Így a különböző eltérő méretek és kivitelek mellett a felhasználónak módja és lehetősége van a vastagsági paraméterek közötti választásra is. Nem utolsó szempont az egyre inkább előtérbe kerülő környezettudatos csomagolás kialakítás, amely a környezeti terhelés minimalizálását is szem előtt tartja az úly termékek, alapanyagok és gyártástechnológiák fejlesztése során.

Mind a(z) 16 találat megjelenítve