A  habfólia kiemelkedő párnázást és felületvédelmet biztosító csomagolóanyag, mint a tárolás mint pedig szállítás közben. Esztétikus megjelenése és könnyű kezelhetősége miatt előszeretettel alkalmazzák szinte valamennyi iparágban. A termék könnyen konfekcionálható, tasakok, zsákok és egyéb alakzatok kialakítása hegesztéssel könnyen megvalósítható.

Széles méret választékunk biztosítja az optimális méret választást, az optimális csomagolási technológia kialakításához. Az alapanyag vastagsága tekintetében széles méretválaszték közül lehetséges megválasztani az alkalmazásra szánt terméket. 0,8mm anyagvastagságtól  10mm-es anyagvastagságig terjed az alap választék.

A sokrétű tekercs szélesség lehetővé teszi az optimális “méretre” állást, csökkentve ezzel a felesleges csomagolási hulladék termelődését.  A habfólia gyártástechnoló-giájából adódóan lehetőség van egyedi termék szélességek előállítására is, amely alapvetően fontos az egyedi sorozatgyártások, specifikus csomagolások megvalósítása során.

Mód van továbbá ívek gyártásra. A gyártástechnológia során a jumbo tekercseket in-line – még gyártósoron szeleteljük fel a megrendelő által kívánt méretű ívekre .Ezzel a megoldással a felhasználó további – az alkalmazást terhelő – további termék konvertálási feladatai jelentősen csökkenthetők, vagy éppen meg is szüntethetők.

Mind a(z) 13 találat megjelenítve