A hot-melt ragasztópisztoly, más néven  melegragasztó pisztoly egy kézhez álló és sokoldalúan felhasználható ragasztószerszám, amely különböző anyagok megmunkálására alkalmazható.

A mechanikus olvadó-ragasztó pisztolyaink abszolút cseppmentesen dolgoznak, és a hozzájuk illő ragasztórudakkal rendkívül egyszerűen használhatók. Különböző olvadó-ragasztó-pisztolyokat kínálunk. Így minden kézi alkalmazáshoz megtalálja nálunk a megfelelő melegragasztó pisztolyt.

A kiváló tulajdonságokkal társult csekély súly jellemzi a BÜHNEN mechanikus melegragasztó pisztolyokat. Hogy csak néhány előnyt említsünk, ezek a készülékek tökéletesen kezelhetők, megbízhatók és nagy az olvasztó teljesítményük.

Az ergonomikus kialakítás és a hosszú kioldó kar biztosítja a könnyű munkát. Minden mechanikus olvadó-ragasztó-pisztolyt egy szabványos fúvókával szállítunk.

A melegragasztó pisztolyok kezelésének optimalizálásához a hozzájuk illő tartozékokkal áruljuk őket. Így a pisztolyhoz illő univerzális állványt szállítunk, amely a sokoldalú lehelyezés lehetőségét kínálja. A rögzített fúvókás modellek mellett vannak cserélhető fúvókásak is.

Egyedi ajánlatot kérek!

Mind a(z) 9 találat megjelenítve