A papír élvédő több rétegből előállított papíripari termék. A gyártástechnológia révén 6 méteres hosszúságig bármilyen termékhossz legyártható. A termékhossz igazodik a gyártandó termék, vagy egységrakomány, gépelem szerkezeti elem, vagy épp bútor védendő éleinek hosszához.

Anyagvastagsága tekintetében a gyártástechnológia határozza meg a minimális illetve maximális méret paramétereket.Alkalmazási területe igen sokrétű. Az egység rakományok képzése alkalmával a rakatok élvédelmének megvalósítása érdekében alkalmazzák. A papír élvédő a rakomány sérülékeny sarkainak, illetve a pántolás esetén a pántszalag által képzett öv alatt osztja el a rögzítő erőt a rakomány élei mentén.

Jellemző bútoripari felhasználása is, ekkor a fa bútorelemek élvédelmét valósítják meg a nagy szilárdságú ragasztott papír élvédők alkalmazásával. Az ilyen csomagolási fázisok alkalmával rendszerint fedő csomagolást, például nyújtható fóliás palást csomagolást is alkalmaznak a végleges egységcsomag kialakítása érdekében.

Fémipari alkalmazása is elterjedt, például a fém szekrényszerkezetek , elektromos kapcsolószekrények, öltöző szekrények csomagolása esetében. Mindezek mellett a termékcsalád rendelkezik alap méretekkel, mint például az 1000, 1200, 1800, 2000 mm-es termékhossz, amelyből a felhasználók igényeiknek megfelelően tudnak választani csomagolási feladatainak ellátása érdekében.

A papír élvédő könnyem megmunkálható méretre szabható termék. Igény esetén rendelkezésre áll gyártástechnológia sarokidomok előre gyártására is, így nem a felhasználónak kell kialakítania a felhasználásra kerülő egyedi sarok profilokat.

Mind a(z) 16 találat megjelenítve